Ge mig

Magaluf, någon?


Always

Såå! äntligen kan jag sitta i lugn och ro för att skriva. Inget stressigt inlägg. Däremot blir jag stressad av  hur det ser ut runtomkring mig. Har inte brytt mig hur det ser ut eller att lägga tillbaka kläder man dratt fram. Har i princip bara gått hem o duschat, bytt kläder o dratt igen. Det kändes verkligen som sommarlov i helgen, men det är inte slut än . Läär ju slarva med lektionerna om det ska va fint väder.

dessutom.. glöm allt jag sa om cancer o så. Sol är beroendeframkallande och jag har behov av att bli brun! Därför tänker jag lägga mig i solariet redan imorgon.

Jordgubbar och vaniljglass.. riktigt go vaniljglass.. är något av de goaste en varm kväll ♥ Jag hoppas verkligen att värmen håller i sig nu då. Har suttit på uteserveringen hela kvällen i bara ärmlös klänning utan o frysa. Grymt skönt.

Hur ser följande vecka ut då?

Imorgon händer NADA! Tisdag tar min skola studenten.. ska man gå dit o kolla när Adriano springer ut? hmm  ;) Har körlektion för helvete kvart i 2 :D:D Onsdagen ska jag på två studenter , så ingen skola, torsdag ska jag på kurs hela dagen.. 12-15.30, riskettan. Så segt! Men lika bra o ha det gjort.. På fredag är det skola 8-10. Seen helg! Den är redan planerad nästan.. inte fredag ifs. Lördag ska vi fira Johaanna!! Kanske ska ner till Åsa på söndagen och fira PATRIK SOM FYLLER 19 ! Yeeej. Fast han fyller på måndagen den 8:e.. Aja , haha . Jag är på!

Jag lyssnar för övrigt på Arash-Always nu! Skööööön som fan haha.. det ska bli min sommar 2009 låt. Segt att man sitter o blir taggad en söndag kväll bara :/

Varför är det något som säger att den här sommaren kommer bli så jävla bra?

Är det vitamin D från solen som gör mig så positiv eller? Säger det, jag passar nog i ett land lite längre ner i Europa där solen lyser hela tiden. Spanien eller Italien, eller franska rivieran. mmm.. gott!!!
/ Mel ♥

Lovely

Jag älskar den här helgen! Igår va också skitlyckat.. Har bråttom nu dock. Solat hela dagen o nu har jag duschat o smörjt in mig med hallonlotion.. somriigt :) Ska till min kusins restaurang igen, fira mamma! Hörs senare

Pussss

en glad Mel ♥

Bilder från igår

 Vi och Bobban

 Bild från Dennis kamera

 Dennis och Jag

 

Fläder

Det känns som om det är söndag men det är det inte .. skönt :) Jag o Nathalie har precis käkat räkor. Är proppmätt nu! Nu ska vi ta en nap o sen ska vi upp o göra oss i ordning. Vi drar till Gretas först o främst sen vet man aldrig vart kvällen kan sluta ;)

Det var skitgött o sola förut. Vi köpte med oss jordgubbar o en sån där Vitamin Defence . Alla tjatar att dom är så goa. Det va citrus/fläder smak o den va faktiskt skitgo, o så är den ju nyttig med. Smaka typ flädersaft.. så den ska man ju köpa igen. Vi va typ övertrötta o bara låg o skratta åt allt vi sa. Varför kan man inte få stopp på skrattet när man är övertrött? Jag skrattar tills min mage krampar.. jävligt kul ändå.

Imorgon är det mors dag :) Hoppas ni visar eran mamma hur mycket hon betyder då. För det ska iaf jag göra!

Nu ska vi nana en stund.

Puss / Mel♥

Queer

God morgon!

1. Mina ben värker, jag vet inte varför
2. Jag hade nog en av de bästa kvällarna igår
3. Solen skiner och jag tror iaf att det är varmt

Mitt humöör är skitbra, för alla älskar väl en lyckad utekväll? Så synd om Putte bara som fick sluta 4 och missa Queer. Jag älskade hela stället. Jag drack lagom hela tiden utan och må illa (BRA MELANIE!starkt jobbat) :D :D Vi började på Gretas då där Patrik va bartender. Så duktig :D Där va Jens o några till. Från och med nu ska jag se till vad alla jag är med heter och inte glömma det. För fan va man kan skämma ut sig haha! Inga namn nämnda. Det var skitroligt iaf.. o låten "I kissed a girl" kom där... väldigt passande på det stället. Jag o nathalie dansa o drev me lite lebbar innan vi gick vidare. Till Park Lane och Queer.

Haha, vi går in o ska köpa i baren.. på baren så står typ 4 killar med bara nån glittrig trasa runt juvelen och daansar. Vi bara titta på varandra o börja typ asskraatta.. Det va ungefär va resten av kvällen handla om haha.. jag är ganska van o se killar kyssas nu kan man säga. Helt plötsligt ser jag en kort kille med stora läppar.. Det va Bobby! Linda Rosings lille vän.. Sen senare så sitter han Johan i baren. Som också vart med i Linda Rosings program. Varför ska jag träffa alla dom?? kan jag inte få träffa nån mer o bättre kändis.

Får inte glömma nämna Dennis som vi träffade också. Jag ba frågade honom av en slump ; bloggar du? han ba ; ja, jag har en ganska stor blogg faktiskt. Det visa sig att han har ungefär lika mkt läsare som Elita typ.. dennism.se iaf :) För att göra den större :)

 Bilder kommer iaf lite senare . Nu måste jag ut i solen.. om 35 min så börjar den bli som starkast!

Puss

/Mel ♥


Det svider

jag ska sluta gnälla om min förkylning, men bara en grej. Varför svider läpparna så?? Dessutom är dom knallröda.

Klockan är tio i tio och det är ljust. Idag var det tårtkalas på skolan.. folk betedde sig som djur. Inte jag för en gångs skull.. jag är inte sugen på nåt :(

/mel ♥

Welcome to the world

vad sur jag blir på skolan nu asså. Kommer dit och läraren säger typ två ord sen får vi gå. Har håltimma i 2 timmar tills nästa..  då ska vi bara lämna tillbaka boken få ett betyg o dra. Hade kunnat vara hemma o plugga på de grejer vi har kvar istället.  Men om 45 min ska jag iaf köra :D Det ska bli skitkul! Fram tills dess ska jag bara slappa lite. Förkylningen sitter i o kroppen blir helt cp av den. Hoppas jag är i ett lite bättre tillstånd imorgon eftersom vi ska ut. Psykiskt taggad med not fysiskt! Det löser sig...

Puss
/ mel ♥

Uefa

Medans alla sitter och kollar på CL-final, sitter jag här med mitt knäckebröd+smör+ost (GOTT!) och en tékopp. Står ca 15 andra koppar runt omkring mig också. Typ från igår o imorse o så.. Jag sitter o googlar på Spaniens och Englands u-trupp som ska spela U21-Em. För jag ska vara på plats på Ullevi när dom är där. Och? kanske ni tänker. ja tycker det är jävligt roligt i alla fall. Vad är mitt uppdrag? Att stå o se sexig ut kanske? naa..

Jag ska ta hand om dom små kidsen :) Ni vet dom som ska hålla spelarna i handen och följa med ut på planen. Dom kidsen! Jag älskar ju och ta hand om barn och detta visste min chef. Så hon frågade mig och ingen annan om jag kunde tänka mig att hjälpa till. Så det är hon och jag o en hel dagistrupp typ. De ska få käk sen ska vi till ullevi o så ska dom öva o sen käka igen och sen är det dags för knattarna att göra entré. Sen ska vi sitta med dom o kolla matcherna. Så mycket mer vet jag inte.. det är möte om två veckor (som krockar med min nageltid) och då får vi veta mer. Jag ser iaf fram emot det huuur mycket som helst. Tror ni jag kommer skriva i min cv sen att jag jobbat för Uefa? Eh, aaa.

Det gäller o skaffa kontakter ;)

/ Mel ♥

Men preecis lixom. I'll be there!

Mami <3

Jag älskar min mamma mest av alla!! Så jävla bäst. Hon gör allt för mig och jag ska göra allt för henne med! Nu är allt löst. Jag kan slappna av och behöver inte be denna dagen dra åt helvete för jag har ett skitroligt jobb uppdrag på gång!!! Jag måste offra mammas 50-årsdag. Det är det enda.. men jag ska gottgöra det så gott jag kan för det är hon så vääärd.

wooohoo

/ mel ♥


Ooops

fanfanfan..

står i valet eller kvalet nu assså.. omg. har ett erbjudande på g som jag verkligen verkligen vill! JAG blev utvald av alla . Men sääger ingenting förräns något är säkert.

iiiiiiiiiiih

Skylla mig själv?

nej, inget firande idag. icke godkänt i matte b ! Starkt jobbat. Jag är inte ensam iaf, så nästa år tjejer, då fixar vi det! Kan inte säga att jag är direkt besviken men tänk alla dom timmar jag suttit där o ändå försökt en del. Det blir lika många timmar nästa år.. jippie. naat.. jag ska inte tröstäta iaf. Nej!! Gick in på gina tricot o kollade lite.. fanns ingenting. så vafan ska man göra.. Sjuk är man också. Vaknade till vid 4 inatt eller imorse.. kändes som jag hade en kniv i halsen. Bad till gud att kl skulle va 7 så jag kunde gå upp o göra té. Då va den fyra men jag gick upp o gjorde té iaf o kollade på nån skit på tv. Somnade om i två timmar o sen skulle man upp igen!

Känns skitdeppigt idag asså.

jaja.. får stå ut det lilla som är kvar bara då.

Meell ♥


Fix you

Halsen har inte blivit bättre. Det enda som lindrar lite är té me honung faktiskt. Blir så satans varm bara. Får ta lite mangosorbet till Desperate om en stund. Orkar inte ens prata för att det gör så jävla ont.

Har en klump i magen. Imorgon kommer beskedet om Matte B. Jag förväntar mig inte högre än G. Det blir nog Ig dock. Känns helt omöjligt att det skulle blivit mer än så. Jaja. Det är bara o läsa det nästa år isf.. men hade vart så gott o ha det avklarat.

Nu ska jag gå in på hemnet o drömma mig bort lite. Åh vad jag vill ha egen lägenhet. Först ska jag klara körkortet iaf!

Jag o Patrik snackade lite mer om Britney-konserten förut. Kollade lite flygbiljetter o så.. men vi får se. Jag kan lätt tänka mig o dra till sthlm bara typ 2 dgr eller nåt i sommar. Festa o äta o shoppa lite kanske? :D Jag älskar den staden.. nån gång i mitt liv ska jag bo på Solna. Det är skitnice där tkr jag haha.. Finns nybyggda hus där me så det är inte bara ghetto. Solna är faktiskt den bäst rankade kommunen i hela Sverige. Så den är etta asså! Jag har bra smak ja ;)
ser man på.

dröm vidare
puss / mel♥

fuck

Imorse vaknade jag av jättesnuvaa o kunde knappt andas o halsen kliade. Mm, allergi. Men under dagen så har jag haft skitont i halsen också, det får man väl inte av allergi eller?? Så förmodligen är sjukans på g. Naaj :( Spelar ingen roll, min helg är redan planerad o inget ska ändra det. Om jag typ inte får 40 graders  feber eller nåt o inte ens orkar stå. Håller på o städar mitt rum för det är en enda stor röra. Fifan..

Jag hatar o ha ont i halsen!!! Jag blir typ handikappad o bara stirrar in i väggen. Ska åka till Maxi med mamma o köpa nya téer o honung sen ska jag surpla på det hela kvällen. Jag vill fortsätta läsa andra boken av Twilight.. har den hemma o har läst typ4 sidor sen sa det stopp. Men dem är så spännandee :) Man är faktiskt inte nörd för att man läser en bok, man är intellektuell ;) Till och med Donya läser ! tihi..

Skulle haft shoppingdag me Nathalie men tuur att vi inte hade det. Ja,det regnar ju som satan.

Stackars min lilla Roxie idag. En fågel höll på o reta henne när hon va ute, så hon sprang iväg hela tiden för o undvika den. Men den jäveln flög ikapp.. o släpper en baj rätt på hennes rygg!!!! Fittfågel va.. säger det, hatar dom. Jag skiter i om folk stirrar när jag duckar för att en fågel flyger över mig. Dom är äckliga o smutsiga. Men hon fick duscha igen så va det problemet löst.

/ Mel♥

Hello Goodbye

Ja precis som Melanie sa så är det bara hon som vill fortsätta skriva. Det här är tråkigt, och jag har ingen motivation för att skriva. Så BYE BYE! I'm Out!

NATHALIE

Mani

Jag vill köra hela tiden nu!! Förut sa man "tänk när man har körkort" o så kändes det jättelångt bort. Men nu känns det som att det är på G. Ska bara köra o köra kommande veckorna. Fick inte gjort mitt pluggande utan satte mig o pluggade teori istället. Nörd.

Sebbe- jag lovar att det ska komma ett inlägg me krokenbilder haha ;)

Som ni märker är det tydligen bara jag som har gnistan kvar o skriver.. De andra har väl ett alldeles för händelselöst liv? ;) Får ta o skapa min egna blogg.. Så inte folk börjar tro att jag är lebba. cuz I'm not! Men gayfolk e sköna människor,glada o alltid trevliga typ. Jag är dock konservativ och håller mig till "kärnfamiljen".

Idag hade vi debatt i skolan.. alla va olika saker. Buddhist,katolik, nazist, liberal, kommunist.. yaa you name it. jag va LIVETS ORDARE! Haha sikken organisation.. Om du har en stark tro på Gud kommer du bli rik osv. Är du homosexuell eller fattig behöver du speciell omsorg o extra mkt kärlek från gud. Så vill ni bli rika , gå med i Livets ord o börja tro på Gud! Linda Rosing gjorde det..

Gammal bild från typ 05 :) Det va dagar ♥

Woho!

Nu har jag kört!!! Första lektionen. Trodde jag skulle få starta o stanna på en parkering. Men nej nej! Körde där bakom vid Liseberg så hade ju mötande bilar o grejer. Helt sjukt att JAG satt bakom ratten :O men det var så jävla roligt iaf och jag vill bara ha körkortet nu så jag kan cruiisa ner till Åsa!!! Men sakta i backarna, en hel del kvar att lära sig. Har bokat på torsdag igen iaf! Wie, fick bara ett kärringstopp :D o det va efter ett tag.. trodde typ jag kunde köra efter några gångers start. Men naaj, släppte kopplingen för snabbt o då sa det stopp! Det va iaf jävligt roligt.

Nu måste jag tyvärr plugga. Jag som ville sitta på en skön uteservering bara. Det är inte mycket kvar iaf.. o jag o Johanna har lagt upp lite planer på kommande dagar. Nästa måndag när vi har jävla håltimman! så ska vi unna oss Max! Det är vi värda efter alla måndagar vi lidit..

Jag är ju ingen partyprisse så.. men nu är det två partyn på G! På fredag ska vi ut ja, nathalie o putte . Putte ska ha praktik på Gretas o sen ska vi till queer på park lane? omg? typ. Jag känner mig iaf ordentligt taggad. Helgen efter det är Johannas födelsedag, så då blir det somriga klänningar, grill o bacardi breezer..eller nåt ;) Sommaren är näääära! men var är vädret??

erkänn fet?

Deg

Fyyyfaan va det värker i mina fötter o ben. Den där växtvärkskänslan, men har inte växt de senaste 5 åren så det är inte det. Däremot har jag sprungit fram o tillbaka i 5 timmar o serverat glupska basketspelare. Faan vilka monster, de äter som djur!! Men bra att det va så mycket folk så tiden gick undan.

Ska bli så gött o bara ta på sig mjukiskläder o ta det lugnt resten av dagen. Kolla lite Heroes avsnitt.. som jag somnat till :) Ska lägga mig i tid också så jag inte somnar i skolan imorgon. En heeel vecka framför sig. Efter denna veckan är det juni. Helt sjukt va tiden rinner iväg.. imorgon har jag körlektion!! iih, lite nervöst men ska bli så jävla skoj o äntligen få sätta sig bakom ratten.

Igår va vi på bio.. Filmen var skitbra. Den va lite tjötig så ibörjan men den blev jävligt spännande sen. Nu ska jag slappa framför tvn..

pusspuss / mel ♥

Bad

Ajajaj.. dåligt me uppdatering. och jävligt svettigt ute. Kom precis hem efter övernattning hos Simon. Vi soov länge länge! Skitskönt. Men imorgon ska jag jobba kl 11 så då blir det inte lika mycket sovmorgon. Typiskt när man haft hela helgen på sig o sova ut och så sista dagen innan skolan börjar ska man jobba?!. Surt. Ikväll ska vi iaf på bio o se Änglar och Demoner. Jag är annars en jävel på att ladda ner.. men vissa filmer SKA ses på bio. Blir ju en annan känsla då.

Nu håller väl alla studentbaler på för fullt kan jag tänka mig. Känner allas ångest "vilken klänning ska jag haa". haha, jag däremot har redan löst problemet inför nästa år ;) Mamma berättade igår att hon har ett tyg i precis den färgen jag vill ha. och på jobbet har hon en skräddare som syr även balklänningar. Hon har tydligen en mall på en modell som mamma trodde jag skulle tycka om. Min mamma känner mig väl.. för det va precis så jag vill ha!! Gott e det. Kul och ha en egendesignad klänning också! wiee.

Nu ska jag byta om och gå o svettas ännu mer på gymmet.

/ mel ♥

Jag vill bada!

Ösregn

Vilket uunderbart väder.. Det ösregnar och har gjort det hela natten. Jag tycker det är mysigt iaf haha :) Inte varje dag dock. Jag o Simon ska ner på stan också.. nån  idé o platta håret? Aa då. Ska ta mitt paraply som är stort som en parasoll typ :D Hoppas vi käkar lunch någonstans :)

nathalie skulle fixa designen igår? men va hände där? Du får fixa till det där.. Stackarn som jobbar  hela dagen!

Visst orkade vi se Twilight igen.. eller N & P hade ju inte sett den :S Köpte jordgubbar också, som smakade nada. I helgen är Simon ensam, så lär bo där typ.. sköööönt :) En fågel viska i mitt öra att han ska laga middag ;)

puss
/ mel ♥

Time to work

Ska sticka iväg till jobbet nu. Ville bara säga God morgon, jag lever och Twilight var helt underbar! Ni som inte sett den, seee den!!
Jaja. Nu måste jag skynda mig!

Nathalie

-

Ååh vad seg jag blev nu.. Har vart på gymmet. Vi körde på som fan.. riktigt duktiga. Det är kul nu när man lärt sig alla maskinerna o så.

Gud vilken tur att vi inte hade pengar på oss igår. Idag när vi skulle hämta det som vi la undan igår, prova vi det och det såg shiiit ugly ut. Vi hittade lite andra grejer, men inget satt bra på någon av oss. Jaja .

Igår så va vi som sagt hemma hos Nathalie. Sen åkte jag o Simon hem till mig och jag däckade ganska snabbt. Hade ju vart uppe tidigt faktiskt .Hans popcorn som han käkade på igår står kvar i mitt rum så det luktar typ bergakungen där.

Twilight har kommit ut på dvd, orkar man se den igen??

pusss / mel ♥

Åh gossip girl

Har precis tittat på "På smällen" och den är ju bara så rolig. En riktigt mysig film! Man skrattar ju bara man ser Seth Rogen. Tycker det är så kul att det är just han som gör henne på smällen. Killen som verkligen inte är hennes typ. Nästan så att hon äcklades när hon vaknade upp dagen efter och såg honom. Och han som sitter i sin lilla lya med 4 andra vänner och röker på dagarna långa och säger "fuck" i varannan mening. Riktigt rolig film!

Gårdagen/kvällen med Melanie och Gossip Girl kunde inte vart bättre. Slutade perfekt! Tårarna tittade fram. Det är sjukt vad man lever sig in i den serien. Det är inte på riktigt men det känns så himla verkligt. Sjukt, jag vet. Jag önskar att jag var med. Ja, det var iaf en mysig kväll. Gotta oss med vindruvor och morötter.. frestande? haha. Inte som en påse godis kanske. Men känns bättre. Simon kom över en liten stund och såg sista avsnittet med oss också. 

Nu ska jag snart iväg och möta Melanie för att gå och träna. Idag blir det inget pass dock. Bara gymmet. 

Pusssss
Nathalie


090520

Hahahha jaa va kul det var!! Jag hade ju inte den blekaste om vem han var men i trappan så gav han mig en sån konstig/äcklig blick så det var därför jag skrattade.. plus att Melanie så fort han gått förbi säger: "Såg du vem de va såg du vem de va?!?" och skrattar samtidigt. Och så säger hon att det var han från Den rätte för rosing. Klart jag skrattar då, haha! Han var lite skum ja. Står där och inleder världens konservation med oss när vi är igång med våra pilatsbollar.. Hallå!? Gå och träna. Det roliga var att han sedan frågade: "Vad gör ni här då?" Ehh, vi shoppar! What does it look like?

Det var iaf skönt att träna.. svettas lite granna ;) fast det var inte så lite, haha.
Snart kommer Melanie och då ska vi knapra morötter och titta på Gossip Girl.


Hörs sen!
Nathalie

hahaha

Oh herregud!! Det blir mycket Rosing idag. För vet ni vem vi träffade på gymmet?? Han Fredrik som höll på med sina karate-moves och va helt störd!!

Det börjar med att han går upp för trappan när vi går ner och jag kan inte låta bli att asgarva. Jättediskret, verkligen.. NATHALIE visste inte vem det va men hon skratta ändå. Fan va äcklig seriöst.. han hade ett jättestort brottarlinne som hängde så långt ner så brösten va utanför o massa massa hår då. Sen går han typ fram o tillbaka överallt och ler. Sen när vi satt på varsin pilatesboll och körde mage så kommer han..HAN KOMMER FRAM.

- Kände ni igen mig från den rätte för rosing eller?
- Eh aa..

Seriöst, fan va B, att gå fram och fråga "känner ni igen mig?" jag skrattar fortfarande. Men vi hade en trevlig konversation om programmet. Nathalie, du hade ju rätt då.. mestadels av programmet var ganska så bluff :) Jag hade fel, det var typ bara Hugo tydligen som verkligen blev "käär".

På vägen efter träningen gick vi förbi Rut mfl. I skyltfönstret var en fin slags klänning eller va det nu va. Vi går in helt svettiga utan pengar som två luffare och bara ; får vi hänga undan dom här?? Det va heelt okeej så vi ska hämta dom imorgon! Yeeej..

/ Mel ♥


Let the sweat drop


Yes, nu åker vi och svettas!
Det är först gymmet (styrka) som står på listan och därefter ett pass spinning. Lovin it!

PS. Melanie om du kallar mig "Natha" en gång till så måste jag slå lite på dig :) Puss puss

Hörs senare!
Love N

Pump it up

Jag längar till halv 5 nu.. ska bli så jävla skönt och träna. Det är som du säger Natha, ju mer svett desto bättre är det fanimej. Jag skäääms inte serrö! Endorfinrus på g. / Mel ♥


The Notebook

En av tiderns bästa film..

"If you're a bird, I'm a bird"




Nathalie

Lill-lördag

Ja, eller så var det så att Linda Rosing inte var det minsta seriös. Det var ju endast för att dem skulle få ett bra tv-program och dra in stålarna liksom!

Iaf. Jag har duschat och ätit frukost. Skulle egentligen ut och springa kl 6 i morse med Adriano men när jag vaknade och tittade ut så var himlen alldeles mörkgrå. Hela himlen! Inte minsta lilla spricka. Så var inte så sugen på det längre. Och så var jag ju rätt trött också, i och med att jag somnade vid 1. No good. Men det var skönt att få somna om där.

Idag ska jag iväg till "Blosset" hade jag tänkt och hämta ut min klänning från H&M. Senare blir det spinning och styrka med Mel. Ska bli skönt faktiskt. Var längesedan nu, och jag har saknat de där små spinning-cyklarna och svetten som rinner över hela kroppen.. Grr. Haha. Nej, men ärligt talat så gillar jag att svettas när jag tränar. Då känner man att någonting händer iaf.

Oooh, ikväll är det Grey's Anatomy! Fast vi hörs innan det.

Puss och kram
Nathalie


I'm at war

Läste precis att Linda Rosing är gravid.. Grattis. Roligt för henne. Hugo va visst inte den rätte.. Han hade la säkert ett vad bara med sina kompisar om att få sätta på henne eller något.

Nu ska jag skriva ett arbete om konflikter. Det finns det gott om eller va säger ni.

Jag längtar till den 2:a juni.. Då tas det beslut här i huset om det blir fler balkonger. Om det blir det så får jag en alldeles egen balkong i mitt rum. Det gillar vi!! Det blir isf kvällssol på den :) Vad smakar bäst i kvällssolen?

Precis.. rosévinet ;)  / Mel ♥

Britney

Jag vill faktiskt gå på Britney Spears. Va på hennes konsert i Scandinavium när jag va ca 9 eller 10 år. Biljetterna kostar vääldigt mycket nuu.. meen ändå :(  Hon är faktiskt bra. och hon va min idol en gång i tiden!

 / Mel ♥

XoXo

God kväll :) Siitter här på sängen med en nyduschad Roxie! Hon luktar så gott o är så mjuk nu.. sötisen.
Laptop är nog en av de grymmaste uppfinningarna haha. Och mina naglar är nyfixade så jag slipper dampa när jag skriver på de platta tangenterna.

När jag satt och gjorde naglarna läste jag i en tidning. Så va det ett reportage om en tjej som fick reda på att hon va med barn i åttonde månaden. Ihh va hände där? Hon gick på p-piller också :S Känns tryggt o så!

Inte blivit så mycket bloggande idag. Har spenderat hela dagen med Simon. Han kom till mig efter att han klippt sig, så fin så. Självklart skulle han ha Max.. han åt framför mig och jag tog inte ens en enda pommes frites. Jag lovar att en hamburgare har aldrig sett så god ut!! haha. Orättvist att vissa kan äta utan o lägga på sig. Sen gick vi hem o kollade sista avsnittet av Gossip girl säsong 2. Det slutade precis som jag ville!!! wiiiee. Blev nästan tårögd haha :') Sen va det desperate housewives. Så det blev en riktig serietisdag, serienördar som vi är :D

Imorgon är det ju aktivitetsdag i Skatås men jag bangar seriöst den. Har 3 inlämningar o ett prov som väntar så ska få gjort lite sånt. Då är det ju inte skolk? Hemmastudier. Ska träna med Nathalie meed.

Måste nog sova nu innan jag blir hungrig..
/ Melanie ♥

En fågel viska i mitt öra..

Att en viss Adriano ska ut och möta nån snubbe som han tydligen "dejtar" som han vill kalla sina knullkompisar för, vilket är väldigt många! 
läste också i hans blogg att han börjat jobba på rosenlund med, så ni som vill ha honom, bara fritt fram, tror han sammarbetar med FÅRET i comviq reklamen, alltså är det billigt! 69 öre att koppla upp sig sen är det bara att köra på hur länge man vill, ett krav är dock att du har en bil, för han gör d inte på gatan, bara i bilen, sån slampa är han ju inte så han ställer sig mitt på trottoaren och särar på skinkorna, men det gör däremot hans jobbarkompis FÅRET! 

så komigen! åk dit! öppet mellan, 23.00 - 07.30 varje dag!


puss och smek på kuken
Patrik

Jag har en ny favorit-låt



Nathalie

Make my hair grow!!

Hittade lite produkter på eleven.se som jag precis har beställt hem. Jag vet att man inte ska tro allt man ser/läser/hör när det gäller sånt här. Men jag vill så gärna att det skall funka! Jag har mixtrat så mycket med mitt hår så det är inte i de allra bästa skicket. Ena produkten är en intensiv behandling som ska stärka, reparera och reducera kluvna hårtoppar. Den innehåller dessutom en Trichogenic sammansättning som hjälper håret att växa. Ojojoj, kan ju inte bli bättre! Den andra ska förbättra hårets hälsa, skydda och ge behövlig fukt. Ska bli spännande att se hur det fungerar.
Den totala summan blev 295 kr, vilket jag tycker är ett bra pris (Om det fungerar då vill säga).



Nathalie

Nyttigt ÄR gott!

Jajemen! Det är väl självklart att jag njuter av en påse godis eller ett Max eller Burger King-mål, men i det stora hela så lutar min röst åt det nyttiga hållet! Inte bara det att man håller sig bättre i form om man inte äter skit hela tiden, utan man mår även också så mycket bättre. Och tjejer, skräpmat ger er celluliter!
Nu får ni inte tro att jag sitter här och låtsas vara Anna Skipper för oh no. Jag älskar godis! Jag unnar mig. Men inte varje dag hela veckan. Det får ha sin gräns.
Nu ska jag iaf fixa i ordning en skål med yogurt, apelsin, äpple, kiwi, krossade linfrön och russin. Också så grymt gott! Det borde ni testa.

Ca 2 dl yogurt
2 st apelsiner
2 st kiwi
1 st äpple
 Och så toppa med lite krossade linfrön och russin



Puss & Kram
Nathalie


Det finns en person ja tycker mindre om...


Pusss och runk!
Patrik!

090519

God morgon på dig också Melanie ♥
Inte för att jag vaknade nu men ja. Jag har faktiskt varit uppe sedan halv 11. Drack färskpressad apelsinjuice till frukost, äckligt gott! MMM! Har städat lite här hemma, plockat och så. Så skönt när det är rent och städat.
Så nu har jag duschat och klätt på mig. Redo att gå till ICA och handla. Kylskåpet är rätt tomt nu. Ska investera i massavis med apelsiner.

Ja, Melanie vad skönt att du ska få gjort dina naglar idag. Skulle jag också behöva göra nu på en gång men har inte tid förrän om 9 dagar, den 28 maj.. ååh! Dom börjar redan se förjävliga ut. Vad naglar växer fort alltså!

Men lite fina är dom allt ;) .. (på avstånd) haha


Nathalie


Thomas Sabo

Jag älskar mina Thomas Sabo smycken. Nu vill jag bara ha massa fler berlocker!!

Det är morgon, solen skiner och jag ska strax bege mig till skolan. Slutar runt 1 och då ska jag äntligen fixa mina naglar... längtar!!

Nathalie jag vet att du ligger o sussar nu.. men när du ser det här så önskar jag dig en god morgon :)

/ Mel ♥


It's kinda funny

Någonsin varit så arga att ni bara skrattar? Det är jag nu. En blandning mellan övertrötthet och överarg så jag skrattar åt det. Lustig känsla.

Idag blev det iaf ingen träning över huvud taget. När Melanie gick och la sig istället för att åka iväg till Allum så gick jag hem till Patrik. En mysig liten dag, innehållande bl.a opera-sång som jag tidigare nämde. Vi mötte senare upp Adriano innan jag skulle hem och pratade lite med honom. Han hade tydligen en "hemlig" liten dejt ;) illa illa. Resten av kvällen har varit väldigt lugn. Spenderats i sängen med min laptop och några vänner-avsnitt.


Och ja! Nu ska ni få höra. Anton Gold funderar tydligen på att stämma oss och Adriano. För vad vet jag inte? haha. För det enda jag/vi nämt om honom var för några dagar sedan då jag enbart skrev att jag sa att vi inte räknade med att han skulle gilla våran blogg (han kommeterade hur kass våran blogg var) och att han sjöng falskt. Jaja. Förjävla skoj måste jag säga för det kommer ju inte gå så bra. Med tanke på att han även "trakasserat" Patrik på sin blogg så är ju inte han helt oskyldig. Too bad guld-pojken!
Sedan att Adriano la upp en bild på honom och skrev att han är en looser är en annan sak. Det har inte vi med att göra. Även om vi nu skulle tycka det (Men jag säger ingenting, så har jag ingenting sagt).
Men jag menar... tycker bara att en kille med sådant bra självförtroende och är så självgod (som han själv säger) inte borde ta åt sig. Det säger han till och med att han inte gör. Men när han sedan kommer med att han funderar på att stämma oss ger ett helt annat intryck. Då känns det som att han känner sig lite hotad ändå? Självförtroendet kanske inte är på topp trots allt? Eller vill du bara ha lite uppmärksamhet lille vän?
Men men, man får ju inte glömma att han är ju bara människa han också.

Take care
Nathalie


Jonas brothers - Burnin up

I’m hot
You’re cold
You go around
Like you know, Who I am
But you don’t

Puss och smek på snoppen
Puttefnask! NÖFF NÖFF



Järnbrist

Jag tror jag har järnbrist.. inte brist på hjärna, utan ämnet järn. Järn gör så att man blir pigg o så och finns bl a i blodet. Jag är fan trött hela tideen.. va är grejen?

Skulle ju dratt till Allum, men efter mitt lilla mellanmål så kom huvudvärken och det kändes som om jag levde i en dimma. Stackars nathalie som hade sminkat o gjort sig i ordning. Sorry love! men jag somnade på 2 röda sek (då var kl 5) och jag vaknade av att mobilen vibrera "svagt batteri" för ca 20 minutersen. Alltså vid 8.. Sov i tre timmar. Tur att jag har sovmorgon till halv 11 imon så jag får sova lite till. Vilken björn man är ;)

Simon vill att vi ska sola imorgon. Ska jag, ska jag inte? Jag har varit så jävla duktig o tror inte jag solat på hela året. solarium asså. Kanske någon enstaka gång. Vill inte förstöra det då.. Det är inte långt kvar till sommaren nu ändå. Är det sant förresten att man blir brunare i solen om man inte solar solarium?? Segt isåfall. Min mamma var hur nära som helst på att få hudcancer. Som tur va hann dom ta bort pricken som va drabbad. Så det händer.. hon va ganska duktig på att sola solarium och det smittades av sig på mig. Sådan mor, sådan dotter! Dock är det jävligt skönt o bara ligga där i 20 min o drömma sig bort. iiih.. beslutsångest!

Nu blir det ett avsnitt av Heroes! / Mel ♥

  jag vill ååka!

Opera-sång

Hahaha!!! Sitter nu hemma hos Patrik och vi lyssnar på bl.a "La Voix" och "Time to say goodbye" då han sjunger med, med sin ljuva opera-stämma! Jag har fått dagens skratt (asgarv) iaf. Är ni sugna på att höra, kom till Gretas på fredag då sing-star står på listan och även Puttefnask. 



Fredrik Kempe - Vincero. Riktigt go på riktigt!!


Nathalie

Vit vecka

Skulle precis sätta mig o skriva så ringer det på dörren.. en man jag inte kände igen. Men det visade sig bara vara blomsterbud. Jättefin bukett med rosa rosor.. läste på lappen och trodde att det va från någon beundrare. Men nej, det va till mamma från min kusin. "En vårblomma till världens bästa moster".. Auuuw.. erkänn gulligt? Jag hade känt mig jävligt uppskattad.

Denna veckan har jag en vit vecka.. jag är inte alkoholist. Jag ska bara avstå från massa skräpig mat som gör onytta på min kropp. Jag är jättemotiverad den här gången och det har funkat utmärkt efter en halv dag.. och det SKA funka hela veckan med.

Jag har varit sugen på att strosa i ett köpcentrum hela dagen. Inte nordstan!!! Högst rankat är Kungsmässan.. men det får bli Allum. Går ju snabbt att åka till o så.

På onsdag ska vi ha en aktivetitetsdag i Skatås.. vi ska tävla klassvis i olika grenar, tex dragkamp? Ärligt talat, ingen vill gå dit och varför? För att fylla ut tiden lite eller.. läägg ner! Sen är det kul, för jag hittade en sida om min skola. En gammal lärare som startat den och det är typ bara massa skitsnack o gossip på den. Lyssna på det värsta då.. ANStäLLDA lärare!!! asså lärare som jobbar på skolan nu.. tipsar in till sidan och berättar saker. Egentligen är det inte skitsnack för det är sanna grejer som skrivs.

/ Mel ♥
 

Gravity

Sitter och äter mina goda pannkakor.
Snart ska jag göra mig i ordning lite smått (iaf få på mig "riktiga" kläder och inte vandra runt i rosa mjukis som ser ut om pyjamasbyxor) och följa med Melanie för hon ska köpa ett par "jättesöta skor" som hon hade sett :) gulliguill då.

Ja, förövrigt har min dag varit väldigt seg. Har vandrat runt i lägenheten och lyssnat på John Mayer, tittade på ett avsnitt vänner (funkar alltid om man är uttråkad), och så har jag ju gjort pancakes á la Nathalie då! Yumyum.
Hade tänkt att jag skulle iväg och träna på förmiddan/dagen. Men så blev det inte, tyvärr. Kanske kan ta ett gott kvällspass.

Puss
Nathalie

Pancakes

Lyssnar fortfarande på John M! Har har vart på min dator under hela dagen.

Nu: PANNKAKOR!
Jag är grym på pannkakor. Inte för att de kanske är det allra svåraste att tillaga. Men man måste ända ha den rätta touchen för att lyckas riktigt bra ;) Kul att man är bra på något iaf... haha


Nathalie


Ny kärlek

God morgon.
Sitter i sängen och lyssnar på John Mayer.
Jag har mina perioder när det kommer till musik. Jag är en allätare om man säger, men det går i perioder, oftast. Nu känns det som min nya period är John Mayer. Självklart slinker det in en och annan låt med någon annan då och då men till 90 % av det jag lyssnar på kommer nog vara denna goa kille nu.
Lyssna och njut.




Nathalie

mm olja, i wanna feel


fan va jobbig jag är nu men vadå.. vissa kanske tycker det är kul.

det bästa är "hahahah.. ne men faktiskt"  Typ vid 1,19. Spola fram dit :D

HAHAHA

Hahahahhah! Underbart klipp Melanie. Ni som kollar.. tänk på att han säger "pajja glajjorna" extremt många gånger, fast går iof inte att undvika.. haha


Nathalie

Paja glajjorna

Det här är så min humor .. Kolla typ vid 1.31 när han sjunker ner på golvet.

/ Mel ♥

Say what?

För er som undrar eller tror att vi (jag och Melanie) är lesbiska...

Så stämmer det!! Vi är ett par sedan 5 år tillbaka. Föll för varandra redan första gången vi sågs på Korsvägen 12 Juni 2004. Moment in my life! Hon kom där med sitt bruna hårsvall och fina harry-potter glasögon. Paul Frank t-shirten var även den otroligt sexig. En heldag på Liseberg och vi hade båda funnit våra själsfränder. Kyss på dig älsklings-Mel!



Nej, skämt-å-sido. Hon är min bästa vän. Och jag kan ju säga som så att hade jag varit homosexuell så hade jag med säkerhet valt henne iaf! HI-HI



Nathalie ♥

Emo

Nu är helgen över. Fan va tiden rinner iväg..

Herreguud va jag har ätit gott ikväll. Min kusin är grym kock!

Just nu är jag på sånt humör där jag inte orkar med folk som inte förstår. Ni vet när man förklarar en sak och folk ba ; va? va menar du? Då vill jag bara skrika.

Jag undrar en grej.. är det bara jag eller blir ni också känsliga fram mot natten? Tankarna bara snurrar runt, man tänker tillbaka på minnen eller på framtiden. Det hjälper inte att jag ska gå o lägga mig i en tom säng nu heller. Vill ju ha mitt hjärta bredvid mig. Älskar att bara vakna mitt i natten o så finns han där.

Sen är jag arg för att mina favoritbyxor har fått ett litet håll där vid ljumsken ungefär. Rätt som det är kommer det bara rivas upp hela vägen. Why man? Varför mina älsklingsbyxor som passar till allt.. Simon, du får en gissning om vilka det är ;)

Tror det är dags för mig att avrunda. Sminket ska av och tänderna ska borstas. Jag vet, ska ta tandtråd tills det blöder. Såå skön smärta hahaa, emooo? Aa, blir la lite Tokio Hotel till också.

Puss o kram! / Mel ♥



.

"I don't give a rats-ass!"


N

Dance for me baby

Adriano shake it! Killen kan ju röööra på sig, boom boom pow!


Nathalies


Bebis bebis

Kom hem för en liten stund sedan efter en tur på stan med Sarah och hennes 3 veckor "gamla" Theo. Fantastiskt vacker. Första gången jag träffar honom. Underbar!!
Vi satte oss och käkade lite lunch och mös.


Theo Hallonquist


Nathalie


Over and out

Wie.. nu ska jag ut o fira Lennart. Han blir 54-år! Ska dra till min kusins restaurang vid Götaplatsen. Champagne o grillat står på menyn. Bara fina grejer vettö ;) 

Hörs senare..förresten jag ska bli lotto-kärring!!

/mel ♥


Sunday bloody sunday

God morgon!
Här sitter jag i min mysiga morgonrock. Simon ligger o nanar fortfarande men jag har sovit färdigt. Igår skulle vi gått på nattbio, men den filmen vi ville se fanns såklart inte som det. Så vi kollade alla bidragen på festivalen och det var lika dåligt som jag trodde . Kul ändå att Norge vann, och så är det ju deras nationaldag idag :D

Har ni ångest för att det är söndag?? Don't.. för nu är det bara måndag-tisdag-onsdag, sen är vi lediga fyra dagar i rad!

Nee, tror jag går in o väcker honom nu för jag är hungrig och vill ha frukost!



/ Mel ♥

vet ni vad!?

Vi ska ha sex

Men han vet inte om det än!


Puss och smek på Petter-niklas
//Queen P

Ready set

GO!
Då har jag duschat, sminkat mig, fixat håret och allt annat som hör till.. Ska kila alldeles strax. Har klätt på mig och så men vet inte om jag vill ha på mig detta ikväll. Så åter till garderoben. Kyss



Nathalie

Highway to hell

Tror ni att ni kommer hamna i himlen eller helvetet?
Jag lär garanterat hamna i helvetet.. men vem sa att himlen är så mycket bättre?

/mel ♥

Cash flow

Vilken dag.. tiden har bara runnit iväg. Önskar att alla arbetspass var så här. Väldigt lättförtjänta pengar måste jag säga, sånt gillar vi. Ansiktsmålningen gick hur bra som helst och alla var jättenöjda haha. Kom massor av barn.. och en vuxen? Jag blev lika chockad. Ett gäng 30-åriga män kom, en svensexa såklart, och så skulle han bli utsatt för min fina ansiktsmålning. Han blev hello kitty. Dem var iaf jättetrevliga även fast dom stank öl. Fick en kram av allihopa och så önskade jag lycka till me bröllopeet :)

Ikväll är eurovision men jag måste erkänna att jag bryr mig inte såå mycket i år. Förra året gjorde jag det för jag hejade på Charlotte Perelli och så vann ju hon så jag var tvungen att fullfölja ända till den stora finalen. Men i år.. la voix? Je n'aime pas..

Så jag träffar min babe ikväll istället och hittar på något mys!

 "Jag vill bli sapajderman"
 Blev han inte söt ? :)

Nu ska jag dränka mina händer i handkräm för dom är som sandpapper efter dagens insats..

 /Mel ♥


om jag kunde...

skulle jag vrida kuken av "det"


Nathalie


Göteborgsvarvet nästa

Då var man hemma från the city. Tog en lunch med papi. GOTT med mat!

Göteborsvarvet är ju nu. Applåder till dem som springer det alltså.
Jag har satt upp ett nytt mål; Jag ska spinga Göteborgsvarvet... något år. Vänta bara!


Nathalies


Yeah Baby





Nathalies

Sunshine

Första lördagen jag är ledig på ett braaa tag och såklart att Melanie ska jobba lördag då vilket hon inte ens brukar göra. Bara för att jag är ledig... och solen skiner!

Ikväll är det schlager-party-at-patriks, tradition!

Jag skickade nyss ett sms till Melanie; "Jag älskar dig"  (Jag vet, jag är så jävla gullig)
Under tiden hon fick det satt hon och gjorde en teckning på jobbet;



Fin va? :) Det tycker iaf jag! ♥♥

Nathalies


En jävel på kärlek

Klockan är 10 och om en timma ska jag infinna mig på jobbet. Solen skiner såklart bara för att jag ska jobba.. kanske inte bara. Det blir förhoppningsvis en bra dag för jag ska ta hand om alla barn som kommer. Dom kan få göra fiskedamm, ansiktsmålning och vara med i teckningstävling. De får välja om de vill bli spindelmannen eller hello kitty!

Fyfan va jag snorar.. jag låter som en sjuk liten 10-åring på rösten just nu. Dessutom svepte jag hela min kopp té så jag dör av värme och nu måste jag platta o föna håret. Hatar och vara varm och snuvig samtidigt.

Igår kollade vi på en stöörd jävla film! Donkey Punch. Bara namnet.. vet ni inte vad det är ; GOOGLA! ;) Tre tjejer som åker till Mallis för att festa och sola, självklart möter dom ett gäng snygga killar och så drar dom iväg på en jäääävligt nice yacht. Resten får ni kolla själva. Jag kan säga att jag var i psykisk ohälsa efteråt. och patrik.. vadå skräck? :s det är typ en thriller. Dessutom var du ute med Lovisa när vi ringde så skyll dig sj ;)

Nu måste jag göra mig fin så alla barnen kommer tycka om mig. Jag fattar inte sånna som bara "jag hatar barn". Jag gillar iaf barn.. inte alla kanske.

Nathalie, hade jag kunnat göra någonting så vet du att jag hade gjort det! ♥

Puss o kram! / Mel ♥  

Barra så ni vet

donna bajsa och kissa inne nyss


bara så ni vet

jag åt lasange idag

Känsla just nu

Nathalie är förjävla ARGGG!


WoHoO

Gud va tråkigt jag har! sitter här framför datorn och lysnar på jonas brothers (inte för att dom e bra, utan för att inte har nått bättre för mig). Fick reda på en stund sedan att Mel och Nettan har hyrt film UTAN MIG! lämnar mig helt ensam en fredag, dom kan dra åt helvete :D dom hyrde tydligen donkey punch som är en skräckfilm som är så misslyckad att den blir rolig! den måste man se :D
imorgon är det eurovision :D:D wohooo! ska antagligen ta hem lite folk och kolla här hemma eller så går ja till Gretas med slamp Adriano, kanske inte är så kul att gå med nån som bara slampar runt! va ska ja göra under tiden lixom? stå och runka i baren eller?

imorgon håller vi på dessa bara så ni vet det! någon av dom vinner :P


Azerbaijan. Arash ft AySel - Always


Grekland. Sakis Rouvas - this is our night


Island. johanna - is it true


Ukraina. Svetlana - be my vallentine



Norge. Alexander Rybak - Fairytale


Danmark. Brinck - belive again


Turkiet. Hadise - dum tek tek


MED MÅNGA FLER! kommer inte på alla så på rak hand :)

men chansen att jag blir glad över vinnaren imorgon är iaf större än den brukar :D så det är bra...
nu orkar ja inte mer...

puss och smek på ballen!
Puttefnask!


Tell me what's your flavour

  Den här röstar jag för! / Mel ♥

Mys & Ben & Jerry's

Yes folks. Det är var som står på listan som Melanie tidigare nämnde. En riktigt go film och riktigt god glass, yum yum gimme some!!!

Jädrans gött att jag och Mel är i stort sett nästan alltid eniga när det kommer till att bestämma vad som ska hända den där fredag eller lördagskvällen. Inga diskussioner! Kan ju inte bli bättre va :)

Hoppas att alla får en dötrist kväll.
Jag återkommer nog lite senare.





Puss på er, Nathalie


Nära döden

Haha, vad jag skratta åt mig själv. Jag jobbade på Limit butiken i Ale idag istället för här i olskroken för en tjej var sjuk. Så skulle jag stänga där idag också och jag har aldrig stängt i Ale. När jag sedan larmat, allt är klappat och klart, ska jag ut i sista dörren för att låsa den. Och jag skojar inte när jag säger att ljudet som kom var lika högt som när dom ska kolla "krig-larmet". Ni vet det larmet som dom kollar varje månad så det funkar ifall det någon gång skulle vara krig. Iaf, i vanliga fall när jag stänger i olskroken är inte det så högt. Det är alltså av säkerhetsskäl den piper en pytteliten stund när man precis låst för att kolla att det funkar. Jag hooppar av rädsla, mitt hjärta slår i 2000 då jag börjar springa mot ytterdörren! Och så sluta det låta. Jag var nära döden. Puh!

Nathalies

Slappt

Somnade på 2 sek. Stängde av både ljud och vibration så jag fick sova ifred..
Vad händer ikväll?
Absolut ingenting och det ska bli så jävla skönt! Ska vara med Nathalie iaf och vi både är på att dega bara. Kanske unnar oss någon go Ben o Jerrys? ;)
Jag är inte den som måste festa varje helg. Ganska go känsla ibland när man själv är degig och bara ska gå till affären och tänka att gud va skönt att det inte mina fötter kommer göra ont ikväll efter att ha gått runt i 12 cm klack. Men när det väl smäller och något ska firas, spottar jag verkligen inte i glaset.

Nu blire räkooor !

/Mel ♥

Back On Track!

Tjaa tjaa! 
allt bra med er? ja mår toppen! det är helg och jag får sova hur länge jag vill imorgon! + att alla bra låtar gick vidare igår! SUPEEER! :D 
idag ska jag nog bara ta det chill! vad ska ni göra?


Faan va snygg man va när man va 14/15 och satt i camen med sin JL tröja :D

puss och smek på kuken 
//JL-Patrik

Powernap

Skulle ju lägga mig och sova när jag kom hem, men det blir aldrig som man tänkt sig. Dock ska jag lägga mig på sängen och däcka nu. Lyckas alltid lägga mig precis när Gilmore Girls börjar och fan va tjatig hon morsan är. Lika irriterande varje gång!! Om jag tränar så börjar det kl 5 men får se när jag vaknar.. Sömn går före. Om man sover bra så bränner man också fett. så det så..

/ Mel ♥


Satana

Fick ketchup på min vita skjorta!!!! aaaaaaah.. jag som tvätta igår!!! äcklig va den också.

det ska va heinz.


Weekend

Fan va härligt me heeelg !!

Ska käka lunch snabbt nu, köttbullar o makaroner, barnsligt gott o så lättlagat när man vill ha mat snabbt!
Sen ska jag ner till Nk, måste fixa mina solglasögon. Ena grejen på sidan är jättelätt o fälla ner o den andra är seg o känns som om att jag kommer bryta den snart. Efter det blir det Life, butiken. Ska köpa hälsogrejer. Vill man vara fin får man lida pin ;)

Stackars min syster.. hon skulle ta bussen från Oslo till Gbg . Men dom var idioter där och hittade inte hennes bokning fast hon hade biljett med sig! Så hon fick ta en senare buss. Tur att inte jag va med, hade lackat sönder med mitt tålamod.
/ Mel ♥






Nathalies

Top of the world

Det är jag de!!



Nathalies

Dirt off your shoulder

Dagen går mot sitt slut.. dags för lite skönhetssömn. Imorgon blir en go dag.. 8-10. Då ska jag hem och fortsätta sova.. Det behövs. På lördag ska jag jobba kl 11 så det blir ingen sovmorgon då heller.

Idag tog jag förövrigt min sista antibiotikakapsel. Äntligen är skiten över så imorgon ska jag börja träna igen. Kom igång så jävla bra där ett tag, sen åkte jag på uvi och man ska inte träna med infektion i kroppen. Så får börja om på nytt igen. Om jag börjar för hårt direkt blir jag förkyld så får ta en mjukstart. Stört..

Nu ska jag och hon hära krypa till kojs..

nana gott / mel ♥

Ja, vad gör man?

Fan vad rolig man kan vara då. Förlåt men jag är totaly blaaaaaaank! Jag är uttråkad.
Tänker på allt och ingenting. Längtar till Sex and the city. Saknar D. Är röksugen men orkar inte resa mig. Sur för att Matthew's kläder redan är slutsålda. Jag vill träffa Elvis (lillebror, not "The King"). Jag vill ut och shoppa nu. Ångest att man inte tränat på... ja vad kan det vara.. två veckor kanske?! fy.

Nej nu tror jag att jag ska pallra mitt goa arsle till balkongen ändå asså.
Need some "fresh air" !

Nathalies


Skärpning!!

Tjejer, allvarligt talat. IDAG börjades  Matthew Williamsons kollektion att säljas och nu gick jag in på H&Ms hemsida för att bara kika lite. SOLD OUT SOLD OUT SOLD OUT.. What?

Ja, alltså allting är i princip redan slutsålt. Varför då? För att ni avgudar Matthew Williamson och hans kläder? Fast ni typ inte visste vem han var innan eller? Håller inte med dig Nathalie, vissa grejer är råfula. Färgglatt kan man ju inte säga annat än att det är. Jag som föredrar svarta kläder.. Jag får väl vänta på att Victoria Beckham gör en egen kollektion till mig då da och så får ni andra påfåglar njuta av Matthews.

Det är jag o Posh.. Vi kör på den klassiska stilen o vi ler inte på bild.

/ Meeel ♥

Sony Ericsson

Ja! jag har hittat en mobil jag vill ha. Har en alldeles utmärkt som räcker för mig men den är för tjock och den känns inte mig. För stora knappar. Den här heter T700 och är såklart en Sony Ericsson. Gillar ingenting annat, nu har man ju vant sig.

Sony Ericssons mobiltelefon T700: kombinerar klassisk elegans och metallfinish i ett litet och smidigt format – bara 10 mm tunn.

Bra va? Den är inget speciellt, men vad spelar det för roll. Nyaste mobilen var roligt när man var 14 år. Problemet är bara vem som ska köpa den till mig?

Vad tycks?? /Mel ♥

On fire

Pollen pollen o pollen.. överallt och jag tål det inte. Nej, jag nyser o rynkar på näsan och det klias i halsen.

Har haft öppna fönster och det började lukta grillat.. shit tänkte jag, sist det kom en sån lukt genom mitt rum så va det likamed stoor stoor eld. Mittemot mitt fönster. Men jag kollade ut och såg inga lågor, utan det var faktiskt grannarna som grillade på gården, puh.

Så här såg det alltså ut den 3 augusti 2008 när jag kände en "grill"lukt.. Fatta att det börja krypa när jag kände lukten igen?

/ Mel♥

Vänner hjärta Nathalie

Dags att se på en av världens bästa serie.


Skolfri

Det är bara så skönt att inte gå i skolan. Visst nu kom jag hem vid 7 tiden istället för att komma hem vid 3. Men det gööör ingenting för jag har inga läxor att komma hem till, ingen skolångest och all press man har när man pluggar.
Okej, det känns som jag tappar fler och fler hjärnceller för varje dag som går men jag utvecklas på annat vis istället... kanske? haha nej jag vet inte. Men otroligt skönt är det iaf att komma hem och inte behöva plugga inför det stoora provet man har imorgon, frågorna på sidan 137 i historia boken eller vad det nu än är för jobbig skit.





Nathalies

Godis

Till alla er som älskar godis :

De flesta godissorter innehåller färgämnet (E120), som tillverkas av torkade ägg från insekter (Dactylopius coccus).

Onödig fakta

men värt att tänka efter ändå...

Ingen snöflinga eller regndroppe nuddar varandra.

Är det så?? förutom när de möts på marken då..


Fakta

"idag läggs det ner mer pengar på silikonbröst och viagra än alzheimerforskning, så om 30 år sitter vi där med jättepattar och ståkuk men ingen minns varför"


Idoler

haha ja orkar verkligen inte pallra mig upp till tvättstugan. Varför kan inte jag ha en egen tvättmaskin i badrummet? Sen skulle ett minikylskåp vara bra att ha också i rummet. När man börjar bli hungrig in på natten men inte orkar dra sig till köket för det är man ändå för trött för.

I alla fall så har jag två idoler. Människor som är ganska olika men gemensamt har dem ett ökat värde hos mig.

Den första är Elita Löfblad. Kom ni ihåg henne när hon va med i Big Brother? God damn, vilken tråkig människa!! Hon gjorde ingenting, sa typ ingenting. Skitblyg.. Alla kan inte prata som mig, men hon var med i tv och beter sig så där tråkigt. Sen en dag så bara hittar jag hennes blogg.. fyfaaaaaaan vilken rolig tjej!! Seriöst, om jag får välja en person o festa med så skulle jag välja Elita! Exakt min humor och sådär sköönt bitter som jag också kan vara ibland.

Den andra är Magdalena Graaf. Okej, hon har passerat trettio och är trebarnsmamma. Men det är inte så att hon har tre döttrar och är värsta mesiga morsan. Nej, 3 söner tar hon hand om!! Hon är också så sjukt rolig och jag trodde inte att hon var som hon är. Läste hennes bok för ett par årsedan och den var skitbra. Nu har hon också börjat blogga.

Ne, så att dom gillar jag o deras bloggar följer jag iaf.. Vem följer ni?

Love / Mel


Bum like you

Tjaa !

Nu är jag hemma och lyssnar på musik höögt. Finns det en skönare känsla än när man vart i skolan hela dagen, kommer hem och är alldeles ensam o lyssnar vad man vill högt. Jag lyssnar på Robyns Bum Like You. Skön låt som INTE finns med på spotify!!

Hur va dagen då? Som sagt var jag otaggad inför utegympa under grå himmel. Dock tog jag mig dit ändå, väl på plats blev jag direkt på humör tack vare min goaa klass ♥. Så det va skoj. Hade nationella muntligt i engelska, vi fick sitta o snacka om facebook. Inte så svårt..

En grej som är jävligt läskig, är att jag har drömt nu två gånger att jag är med i en skottlossning. Det är inte jag som skjuter utan jag är typ offer o kryper ihop intill en vägg. Någon som kan tyda drömmar? Annars är det google som gäller.. börjar bli seriöst orolig. Det har faktiskt hänt mig att jag drömt en grej och sen har det hänt. Jag har lite av ett sjätte sinne ibland. Kan tyda vad människor ska säga och när de ljuger.. eller är det bara att man känner personer jävligt bra? Ne, måste sluta filosofa en gång för alla.

Nu ska jag sätta på tvätt .

/Mel ♥

Matthew Williamson for H&M

Det gillar vi! Hans kollektion för H&M är inte helt fel. Sitter och kollar i katalogen nu. Jag tycker inte att ett enda plagg från honom är fult. Något är mindre snyggare än vad något annat är, men ingenting är fult. Sedan att han själv är så jäkla sexig går inte heller att dölja.. mmmmuma!
Kul att i princip alla hans plagg är slutsålda!! gah..




Jag ska iaf til jobbet om en stund. Ska bara hoppa in i duschen. 
Ni kommer alltså inte höra från mig på hela dagen idag.

Ha en wooonderful day in det äckliga vädret.

Nathalies

Buona Notte

Ska bara torka håret och platta det sen är det dags o nana.
Börjar nio med utegympa imorgon. Tänker inte åka dit om det regnar. Slottsskogsvallens omklädningsrum är dessutom äckliga. Tänk alla killar i Bäckens hockey och järnbrott kanske också? som har dratt av sig sina hockeyskydd och sen gått  in i duschen och spridit sin fotsvamp från de varma svettiga skridskorna. Euuuw ..

Jaja, det löser sig. Har ifs redan använt duscharna.. men jag tänkte inte på det då haha.

SOV GOTT !

/ Mel ♥

plugg!

Hej, nu sitter jag här och pluggar men inget fastnar typ! har prov på öl imorgon! jätte kuuuuul!

fundera på det här med tjockisar! varför ska man vara tjock!? det är så jävla äckligt! okej ja själv e tjock men det klär mig, det är ingen annan som klär i det,
alla tjockisar tycker typ att man ska tycka synd om dom bara för att dom är tjocka! snälllaa ja kommer inte tycka synd om er, bara äcklas av er! tror inte det är nån som tycker synd om tjockisar! dom förtjänar inte det! dom gör ju inte nått åt saken heller! pattetiska! fyyyyy! kan inte släppa det alltså! ska spotta på alla tjocka människor jag ser from now on! så att dom kan få in det i sin feta skalle om det inte är för mycket fett ivägen såklart! 

tänk å ta henne på murran!



i helgen vill jag festaa! vill till gretas! visar dom eurovision där eller? måste bara fixa pengar isf :D 

puss och smek på kuken!
Putterik!

Spotify

Vem sa att spotify va så jävla bra? Ok, det lät jävligt bra.. men fan nu finns inga låtar jag vill ha.

Japp, första kritiken har anlänt. Från Anton Gold.. vem? Aa jag undrar också vem han är.  Han har tydligen ett jävla nice cv iaf. Andra avenyn, körslaget osv.. allting som jag inte kollat på. Kan med andra ord inte vara bra.Han förstår inte syftet med våran blogg, men hans är tydligen att lägga upp videoklipp när han sjunger falskt.

Det här är syftet med våran blogg : Att skriva av oss om vad vi vill när vi vill och hur vi vill.

Du säger att det finns tusen bloggar som denna. Att en blogg inte blir stor då eftersom det redan finns så många. FEL! Våran blogg är ingen annan lik och ingen skriver om det vi skriver. Så alla bloggar är olika.
"Någon måste ju länka er" Haha .. Håll dig till din blogg om du är så fucking famous.

LOVE♥ till alla er andra sköna människor

Mer sex...

...and the city!!

Det är dags att köpa shoe-box säger jag bara! I sådana här situationer då man är så fruktansvärt uttråkad behöver jag Sex and the city. Hade ju inte varit helt fel med lite Sex in the bed heller iof.
Iaf.. det börjar nu, men ett enda avsnitt gör mig inte helt och hållet tillfredställd!!



Nathalies

KÅÅÅT!

åh va kåt ja e!

önska att det fanns nån som Adriano med mig, som ställer sig på knä för en glass!!!


puss och smek på ballen!
PUTTEFNAAASK

Hår ska lukta gott

mm nu är jag nyduschad och fräsch och om två minuter börjar grey's anatomy. Jag är alltid sån som säger "ååh det är det ikväll" sen missar jag hela programmet i alla fall.

Idag var det dags för silverschampot igen. Det stör mig att det luktar äckligt. Eller inte äckligt men typ konstgjort.. inte gott iaf. Hår ska alltid lukta nytvättat och det spelar ingen roll hur mycket balsam man tar, silverschampot tränger igenom. Jaja, det blir inte gult iaf.

Mina naglar ser förresten förjävliga ut just nu.. Har bokat återbesök men fick inte förräns på tisdag. Duktiga Jessica är fullbokad. Hur grym som helst.. dessutom är hon bara 89:a. Nej hon är ingen "elev", hon är "riktig" under rubriken Master som kommer efter elite.Hennes mami som äger salongen är den enda där som är elite och henne får man verkligen aldrig tid hos. Man väljer vad man lägger sina pengar på.

Grey's har börjat nu och min kopp té står inte där den ska.. för jag hann inte göra den. Hatar våran nya vattenkokare, den tar år på sig och jag har inget tålamod. Så jag klickar på knappen och häller upp ihopp om att det ska vara varmt.. men ne aldrig. Fail.

/Mel ♥

f.u.c.k Anton "gold"

Okej Anton. Om du tycker att våran blogg är "skräp" som du uttryckte dig, så varför ens lägga ner energi på att kommentera? Du behöver inte tycka om den. Det räknade vi inte med heller.
Men men.. känner du att du verkligen behöver trycka ner på våran blogg för att du ska känna dig bättre så kan vi inte hindra dig heller :)

Kanske låter lite dubbel-moraliskt av mig nu men jag vill gärna ödlsa ytterligare ett par sekunder till att säga vad jag tycker..
Du är skräp och du sjunger falskt. Fjortis.

tack o hej N


och????

läste på adrianos blogg att jag e oskuld? ooch om ja e oskuld?
hellre oskuld när ja e 19 än att ha knullat runt som freddie mercury när ja precis fyllt 18! 
tragiska hora, sluta sprida hiv på stan!




pusss och smek på snoppen
puttefnak

Min prins

Jag vill bara att ni ska veta att denna lilla skrutten, Elvis, äger hela mitt hjärta!
Störtskön, underbar, bäst!!





Nathalies

Perfektion

Charles & Blair Cornelia eller bara Chuck o Blair? Tillsammans blir det perfektion. Nej, de finns inte på riktigt jag vet. och? Jag avgudar dem ändå. Man vill ju bara att de ska bli tsm men då tar ju det roliga slut.. Den där katt o råttaleken.


Det är så man vill ta bilden och göra en stor plansch av den o sätta på väggen.. Aa det ska jag nog göra..

/Mel ♥

det går bra

Läsarantalet stiger och kan inte annat än o le .. haha grymt kul!

Hoppas ni är nöjda med det ni läst hittils dårå och att ni kommer tillbaka.

PUSS♥


ÄNTLIGEN HEMMA!

Nej, inte kassa tv-serien "äntligen hemma" utan jag är äntligen hemma från en hel dag på jobbet, och det är skööönt! Jag har varit så seg att jag nästan har kunnat somna stående vid vissa tillfällen. Men men, som jag sa så är det bara att ta det.

Ja, just det. Det var de som jag tänkte ta upp. Som min kära Melanie skrev innan så är butiken Zara inte något att hänga i granen.
Jag köpte en väska förra året, i slutet av augusti. Nu, inte ens ett år senare gick den sönder i dragkedjorna (det finns 2 st på väskan). Jag gick tillbaka igår för att reklamera den. Butikschefen (som var en riktig bitterfitta) tog med väskan in på kontoret för att leta upp artikelnumret i datorn, för jag har nämligen inte kvar kvittot (spara alltid kvitto). Hon kommer tillbaka och säger att jag kan få ersättning för den. Men vad för ersättning? Jo, 59 kr!! För "det var de sista priset väskan såldes för". Okej. Jag betalade alltså 949 kr för den. Tror ni på fullaste allvar att dom sänker en väska så mycket i pris, PÅ ZARA? Jag menar, det är inte så att dom har brist på kunder. Jaja. Hursomhelst, det löste sig till slut iaf för jag kom på att jag betalade väskan med kort. Jag skrev alltså ut kontoudraget den månaden och gick tillbaka, och dom skickade väskan på lagning. HA HA!!

Jag säger bara




Köss Nathalie

Adriano = slampa!

Ärligt talat! Finns det en större slampa än Adriano? det är ju faan pinsamt hur många som sugit av han på Gretas skabbiga toaletter! senast va ju förra helgen! nee uuuusch! han strular med 15 pers perr utgång och Gretas e inte dom ändå toaletterna han äcklat sig på! han var vart på större delen av göterborgs klubbar! han e en liten fjortiz hora med en dildo i arslet precis hela tiden! så akta er när ni går på toa på krogen! chansen att adriano vart där med sin klamydia e STOR!

och nu ska ju tydligen Nettan ligga med honom också! va e detta! både pojkar och flickor!?
ja ni hörde rätt, både pojkar och flickor! han är så kåt att han tar ALLT, han påstår att han är bi! 
men det är inte sant, han är bara så jävla kåt!  


här är kåtbockens blogg äckel blogg!
http://adrianooo.blogg.se


puss och smek på snoppen!
Puttefansk 

Vackrast

Här är hon.. mitt lejon


Förstår ni vad jag menar när jag säger att det ser skönt ut?

Miljon-Bella

Okeej nu jävlar.. Får man kopiera text från andras bloggar? Skiter i vilket för tillfället för bruden är ju ändå snart miljonär.

"ÅHH! Har gått runt med ett leende på läpparna hela morgonen, jag har ett sånt otroligt flyt just nu och nu känner jag hur det har jag slitit med så länge verkar “ge tillbaka”. Det är en framgångsvåg som jag surfar på nu och igår fick jag reda på att min webbutik Bellme, som jag startade för ett år sedan, omsätter 6 miljoner kronor! Så mitt mål att vara ekonomisk oberoende innan jag är 20  år är inte helt omöjligt."

Vem tror ni det är? Jo, men om inte kära blondinbella numera miljon-bella! EKONOMISKT OBEROENDE VID 20?? Hur då?? Jo, via bloggvärlden. Ja, jag är avundsjuk. Jävligt.. inte på henne. Utan för att jag vet att jag måste slita arslet av mig innan jag blir miljonär. Pluggaaaa massa massa år.. jobba under tiden och leva lite fattigt så. Så vid 50 kanske det är möjligt att jag flyttar in i lyxvilla. Medans hon då.. okej hon går i skolan och pluggar nu men hon har pengar för att alla vi ungdomar, haters som lovers, har klickat på hennes sida o sen har cashen rullat in och telefonsamtalen. Vad gör henne så jävla intressant? Fan, läs Carl Bildt (go gubbe) istället dom är ju lika gamla i huvudet och båda skriver politik. Dessutom handlar hon på Zara! Ne, livet är inte rättvist. Jag ser iaf inte ut som en kärring och jag är inte åldrad i förtid. Det är inget fel med politik, skippa det på bloggen bara..Kul när det går bra för andra va!? Livet straffar sig småningom ändå ska ni se. Heja mig o akta Bella!!! ♥

vs

Halo?

Då var dagen avklarad.. Har vart på promenad med mitt lilla lejon.. aa jag har ett eget lejon ;) Köpte nya istéet som är grönt te. Drack det sommaren 2005 tror jag, när jag va i Åsa väldigt mycket. Sen en dag så försvann det och nu är det tillbaka. Gott e det. 

Jag har så mycket energi fast ändå inte.. ingen energi till sånt som att plugga italienska. Nathalie jobbar så henne kan man inte ringa nej. Lyssnar på Beyonces "Halo" som det står att den heter på spotify.. vet inte ifs vad den heter och jag vet inte varför jag lyssnar på den. Jag gillar inte henne.. nej, och inte Rihanna. Komiskt att båda är svarta, men det är inte därför.. utan för att dom har så jävla gnälliga röster. Tänk efter liksom.. "if i were a boooy" och sen rihannas "disturbiaaa". Ne fyfan.
Min favorit nu är "when it was good" med flipsyde, 10 år efter alla andra :D spelar väl ingen roll.. Sen är Lost med Coldplay faktiskt jävligt grym. Man behöver inte vara deprimerad för att lyssna på dem.

Sen vill jag bara säga att alla borde bojkotta butiken Zara!!! Synd att dom faktiskt har snygga kläder men

1. Kvalitén suger
2. Personalen är bitterfittor
3. Bara gör det!

/Mel ♥

YoOoO!

heej :D
Kom nyss hem från skolan...har gått väldigt fort idag, har mest suttit och snackat känns det som!
idag har jag iaf lärt mig "Singapore sling" "john collins" "p-2" och "dry martini" Jätte roligt, höhöhö!
nästa fredag ska vi blanda med riktig sprit och dricka upp AALLT :D:D inte många som får kröka i skolan :D
MEN DET FÅR JAG BARA FÖR ATT JAG ÄR BÄST!

Mel! Kissie har rätt! det är as sunkigt och äckligt och irriterande med unga mammor! om dom inte är 30 plus! vem vill stoppa in nått i deras fladderfitta sen liksom!
du måste ju tänka logiskt mel! det ser inte bra ut att vara tjock!
Hoppas inte att Nettan e lika dum som Mel är ibland! och hon ska ändå va den "smarta" av oss :S


 
Puss och smek på snoppen!
Putte 

Grattis CP!

Eftersom vi älskar skvaller så måste vi ju bara gratulera vår lille prinskorv Carl-Philip :D

Han fyller 30 år.. Too bad att han dumpa sin tjej nyss då? Kanske dags och tänka på familj och konkurrera med sin syrra. Sisten till altaret är en...? Skulle dock vilja höra Silvias tal till sin stilige son.. För jäävligt snygg är han får man ju säga.


Unga mammor

Okej nu gick nyfiken i en strut så jag fortsätter..

Efter att jag skrev förra inlägget hamnade jag på Kissies blogg. Inga kommentarer om den tjejen menmen..störde mig på en grej. Att hon HATAR unga mödrar? men hur definierar hon hatar och varför hatar hon dem?och sen när kostar det att göra abort?

Jag tycker det är skitballt och vara ung morsa. Det blir ju roligare för barnet sen också.. Jag har alltid sagt att "klart jag gör abort om ja blir gravid nu" Man går ju i skolan och måste kunna försörja sig. Men nu är jag 18 och jag tycker inte det är så konstigt om man skulle få barn nu. Inte det att jag försöker och skaffa, men skulle det ske så skulle man nog få sig en tankeställare. Plus att jag så gärna hade velat se hur den skulle se ut haha.. Dessutom är det stor risk att om man skulle göra abort att det skulle bli komplikationer efteråt. Tänk er och göra abort och sen bli steril...Ångeest?

Känns i alla fall som allt fler o fler unga får barn och att det är en ny slags trend. Det är väl deras ensak.

 /Mel ♥

En månad kvar

Nathalie jag förstår precis vad du menar.. kände ungefär desamma när jag vaknade imorse. I en timma och en kvart snoozade jag. Morgonen var så seg och jag bara gick runt och gjorde inte vad jag skulle. Roxie låg och sov på min säng och jag ska lägga upp en bild på hur det ser ut när hon sover där när jag kommer hem. Ser så jäävla gott ut.

Nu sitter jag i skolan och dagen är faktiskt inte så hemsk. Bara det att resterande dagen ser ut följande.. plugg plugg o plugg.. Vilket jävla liv. Men om en månad är det sommarlov och om ETT år är jag friiii.. ETT år! Längtar så enormt.

Det är en tjej bredvid mig i datasalen som sneglar och försöker läsa, så bara för det tänker jag sluta skriva..

Puss

/Mel ♥

God morgon

Har ni någon gång haft en sådan dag då ni bara känner för att ligga kvar i sängen hela dagen och inte göra någonting? Det tror jag att ni alla har. Idag är min sån dag. Men bara att bita i det sura äpplet och pallra arslet till jobbet. Precis vad jag ska göra nu. Ska bara lägga på lite smink and eat som breakfast.

Just nu spelas Breath slow med Alesha Dixon på MTV och det njuter iaf jag av.



Vill ha slappedag!

puss och kram nathalie


Sovdags kanske...

Ja, klockan är kvart över 1 på natten, eller morgonen om ni vill se det så... och här ligger jag vaken. Magen vrider och vänder, jag är nervös och mår illa. Är inte supertrött. Fast egentligen är jag väl det men med tanke på vad som ligger i min hjärna och jäser nu så slår det väl slint och jag kan inte somna. Fast har bestämt mig för att lägga bort laptopen och ge det ett försök nu.
Ska ju trots allt upp till jobbet imorn. Halv 8 ringer väckarklockan på mobilen.. jippi!
Känner verkligen inte att jag vill stå i butiken i 8 timmar imorgon.

Take care!
Nathalie

FEL FEL MEEL!

ja går visst i skolan!!!!!
jag läser till bartender om du inte minns det!
och jaaa på lördag smäller det!
glömm för faan inte att stoppa upp bh;n nu!

Finally here

Ligger i min goaa säng me datan nu och ska snart sova..

Kul och börja blogga igen.. detta är faktiskt min andra. Den första lades ner så ingen idé ni letar efter den ;)
Va roligt Putti för dig att Malena vann.. På lördag äre fest när den stora finalen äär :D En repris från förra året.. Hoppas jag är i bättre tillstånd till omröstningen än va jag va då...

Har varit ute med Nathalie en bra jävla stund och pratat problem.. Alltid är det ju något. Mitt stora problem är att jag är i mitten av månaden och har 19 kr kvar på kortet. En femma i plånboken kanske..

För mig som fortfarande går i skolan till skillnad från dem här andra två på denna bloggen, va det matte b prov idag.
Åt pipsvängen med det säger jag bara.. Fyra timmar hade man på sig, jag löste allt på knappt en.

Jag hatar alla som skriver jättelånga blogginlägg så jag lär skriva korta och många, förmodligen det mest seriösaste här också.. blir la bra? lite gott o blandat. Tänk att tre så olika personer som oss ändå kan vara så lika och ha så jävla skoj. Underbart!!

  Två plankor o en gay.. <3

SVERIGE

JAAAAA :D Malena gick vidare :P och turkiet och alla andra nordiska länder som va med :D AS BRA :D 
glad man blir!
kom att undra en sak! har Malena silikon? det är nått som alla tjejer borde ha!
tycken ni ser så platta och tråkiga ut annars. det är sant! vem vill ha en planka liksom? :O
patetiskt för fan! 

aja nu ska ja plugga, sen kanske nana!

ha det bäst! 
PutteFnaaaask!

Eurovision semi-final

Sitter i soffan med våran älskling Donna, Patriks underbara rottweiler. Hon har gosat in sig här mellan oss. Mysigt! 
Innan var hon en mardröm men han har fått pli på henne så nu är hon fantastiskt mysig.

Eurovision är vad som visas på tv:n hemma här hos Patrik. Det tvingas man se på också ja.. Fast det kan faktiskt vara lite kul att se. 
Patrik ser helst att Azerbaijan, Grekland, Finland, Turkiet eller Montenegro vinner. Rätt många att välja mellan där ja. Men tur är väl det då hans chans att bli besviken är mindre, haha. 

Jag vet inte riktigt hur jag ska ställa mig men Azerbaijan's bidrag är faktiskt bra. Men det hade ju vart kul om Sverige kunde vinna för en gång skull. Eller vad säger ni?


Go Malena!

Jag måste erkänna att jag gillar La Voix.. 

Sex is back in the city

Hörde förut att Sex and the city ska göra en andra film! De ska tydligen ha skrivit på kontrakt alla fyra. Så håll tummarna allihopa för att våra underbara top-chics is back on track!! 


T.o.m våran putte-fnask skulle ha sex med dessa underbara damer. Det säger ju sitt... 

Vi har en dröm

Hans namn är Chuck Bass and he can't change..

Mitt potentiella ligg

Hey hoes!

Nu är det så här att jag hittat en riktig sötnos som kan bli den UTVALDA, wooo!
"Mr X" kan vi ju kalla honom som alla andra söta topbloggare som kissie and u name it har gjort. Väldigt fräckt asså!!!!!! Nej nu ska vi inte vara sådana. Jag tycker faktiskt att jag kan få säga vad han heter för att vi har en lag som heter yttrandefrihet. "Nathalie spela inte smart"... Iaf. ADRIANO KOM O LIGGGGGGGGGGGGGGG

KrAmIzzzAr nattiZZZZZZZS

Hej och välkommen... oss!

Okej. Vi kom på att vi har riktigt mycket att komma med så vi tyckte att det var dags att skaffa oss en liten blogg då va!
Rrrroliga tankar och stor livserfarenhet.. not. Haha, JO faktist.

Just det ja. Det är en bög och två rågoa tjejer ni ska få läsa om, hiihihihihihhiihihhihiihihhihihiihi. 
Nej men seriöst nu. Hoppas ni kommer tycka att vi är intressanta. 
 
Puss o pill var ni vill

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0