Always

Såå! äntligen kan jag sitta i lugn och ro för att skriva. Inget stressigt inlägg. Däremot blir jag stressad av  hur det ser ut runtomkring mig. Har inte brytt mig hur det ser ut eller att lägga tillbaka kläder man dratt fram. Har i princip bara gått hem o duschat, bytt kläder o dratt igen. Det kändes verkligen som sommarlov i helgen, men det är inte slut än . Läär ju slarva med lektionerna om det ska va fint väder.

dessutom.. glöm allt jag sa om cancer o så. Sol är beroendeframkallande och jag har behov av att bli brun! Därför tänker jag lägga mig i solariet redan imorgon.

Jordgubbar och vaniljglass.. riktigt go vaniljglass.. är något av de goaste en varm kväll ♥ Jag hoppas verkligen att värmen håller i sig nu då. Har suttit på uteserveringen hela kvällen i bara ärmlös klänning utan o frysa. Grymt skönt.

Hur ser följande vecka ut då?

Imorgon händer NADA! Tisdag tar min skola studenten.. ska man gå dit o kolla när Adriano springer ut? hmm  ;) Har körlektion för helvete kvart i 2 :D:D Onsdagen ska jag på två studenter , så ingen skola, torsdag ska jag på kurs hela dagen.. 12-15.30, riskettan. Så segt! Men lika bra o ha det gjort.. På fredag är det skola 8-10. Seen helg! Den är redan planerad nästan.. inte fredag ifs. Lördag ska vi fira Johaanna!! Kanske ska ner till Åsa på söndagen och fira PATRIK SOM FYLLER 19 ! Yeeej. Fast han fyller på måndagen den 8:e.. Aja , haha . Jag är på!

Jag lyssnar för övrigt på Arash-Always nu! Skööööön som fan haha.. det ska bli min sommar 2009 låt. Segt att man sitter o blir taggad en söndag kväll bara :/

Varför är det något som säger att den här sommaren kommer bli så jävla bra?

Är det vitamin D från solen som gör mig så positiv eller? Säger det, jag passar nog i ett land lite längre ner i Europa där solen lyser hela tiden. Spanien eller Italien, eller franska rivieran. mmm.. gott!!!
/ Mel ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0